2014. február 28., péntek

'A valóságot tiszta fejjel, tű élesen látom, ezért érzem néha úgy, hogy nem más csak egy álom.'

Nem tudok mit kezdeni a dolgokkal.. nem akarok bántani senkit..emberek, olyan embert tönkre tenni, aki már alapból nincs jól nem jó dolog..és nem is fogom azt tenni..velem teszik elegen..én nem leszek olyan.. sajnálom aki ilyen szánalmas kis köcsög..
ló egyre szebben megy, nagyon boldog vagyok..imádom őt..hihetetlen..:)

2014. február 24., hétfő

'A fej ami a szívtől béna, túl könnyű préda.'

Jaaaa.érdekes ember vagyok, sokan mondták már. van egy kis világom, amiben tök jól eléldegélek..az az egy baj van ezzel az egésszel, hogy ha valami rendbe van benne, akkor valami más borul fel..most oké vagyok lóval..végre nagyjából minden helyre jött, itthon van, edzek vele, szépen megy, ügyesokos meg minden..most pasiügyileg kerültem matthelyzetbe, ami igazából szar érzés. elég régen volt ilyen érzés az egész..pedig megfogadtam, hogy az évben nem lesz senkim..próbálom is betartani..még csak a második hónap végén járunk..meglátjuk mi lesz belőle, igazából kb ott vagyok, hogy a sorsra bízom..

2014. február 23., vasárnap

Az alvás nagyon jó dolog lenne..ha menne.

Ma délig aludtam..aztán felkelem..kicsit éledeztem, majd felmentem lovazni..nem is volt rossz. egész szépen ment a szörnyeteg, nem is akart letenni, és csak néhányszor dobálta magát. nem volt vele semmi bajom, imádom..remélem ilyen ütemben javul majd, és akkor garantált a siker..de bármi lesz, én akkor is szeretni fogom..egy életen át.. ha kell százszor megbukok, de akkor is vele lesz meg ez a hülye rajtengedély..a kitartás az megvan..lassan a türelmem is egész jól helyre áll..és ezt ő is érzi, sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy itt van nekem nap mint nap és szeretgethetem..kis puhám.♥
amiért pedig nem tudok aludni: barátnőm rágja a fülemet, hogy csináljak valamit, és hogy ne csesszem el..basszus már, ha valaki azt mondja, hogy ne csesszem el, tuti leszek olyan szerencsétlen és úgy elcseszem ahogy csak tudom..ne mondjon már senki ilyent..úgy is MINDENT elcseszek amit csak lehet..önhibámon és akaratomon kívül....



2014. február 22., szombat

A hosszú út előtt Adj még egy kis időt, A szívemnek tüzet A harcomnak erőt.

Hátt...csúnya volt a tegnap..kicsit szétittam magam, és összehánytam a párnám...de vicces volt és ennyi..:D
Ma voltam melózni majdnem meghaltam a fáradtságtól..aztán lovaztam is egyet kiengedtem fedelesbe futottt egyet. aranyos volt..csak kicsit hisztis..de majd alakul..:)


2014. február 18., kedd

'Küzdj! Bukj el! Bukj jobban! Bukj többet! Tarts ki! Nyerj!'

Holnap után behozom a lovat..végre..alig várom már..holnap lovagolok egyet délelőtt..kiírt a doki erre a hétre..végre egy kis szabadság..de mondjuk még 3napot melózok ebből..viszont szinte mind végig lovagolom..:D remélem szombat hajnalba is sikerül felülni..olyan nagyon boldog vagyok..hihetetlen. ezért érdemes élni..kezdek rájönni, hogy egyre pozitívabb vagyok..annyira örülök neki..:)


2014. február 16., vasárnap

Visszaszámlálás huszonnyolcadik nap.

Tizenkét nap van hátra

Bakancslista. Elkezdtem írogatni egyet.. hát kb eddig jutottam..szinte mind tárgyalapú:

1. R.E.V.
2. Nikon D3200
3.Jogsi
4. Titit egyszer ha csak öreg korában is de visszavenni
5. Oktatói..vagy edzői..
6.Belovaglói
7. még egyszer igazán szeretni egy embert..(bár ezt kétlem. embert nem hiszem.)
8. Örökkönörökké megtartani Napit. nem bírnám ki ha elveszteném.
9. Egy saját lakás
10. és Egy kocsi
11.  és egyben legfontosabb. bebizonyítani, hogy igen is a kitartás meghozza a gyümölcsét, és ez mind meglesz.


2014. február 15., szombat

Visszaszaszámlálás huszonhetedik nap

Tizenhárom nap van hátra

Egész jó napom volt, sokat aludtam, dolgoztam egyet..kioktattak egy hülyeségből..majd hazajöttem..megyek alszok, holnap meg lovazok egyet..alig várom már, hogy lássam életemértelmét..:)

2014. február 14., péntek

Visszaszámlálás huszonhatodik nap

Tizennégy nap van hátra

Furcsa nap volt ez a mai..idióta Valentinnap... felköszöntöttek egy-ketten, de kitől vártam, az nem..furcsa..pedig azt hittem..nos mind1..ez van.. remélem azért egyszer majd hiányol.. bár én sem kerestem..nemtom..kéne?
Holnap még dolgozok, de vasárnap manóm felé veszem az irányt..nagy takaróvarrásba kezdünk..remélem nem fog esni ez a fos..bár amilyen szerencsém van, tuti fog.. mondja is. jövő hét utáni héten költözünk..alig várom már..meg azt is, hogy jövő héten meglegyen végre mindenem ami csak kell hozzá..ma megjöttek a gatyóim is meg a csizmalehúzóm..fura..lassan tényleg mindenem meglesz..csak el ne kiabáljam, mert akkor valamit tuti tönkre fog tenni ez a balfék..vagy az én hibámból vagy nem..
suliba ma 3órám volt..de az is minek? na mind1.. jövő héten még rendes hetet tartok..utána meg..meglátjuk, de szerdától nem tervezek bemenni..:D


2014. február 13., csütörtök

Visszaszámlálás huszonötödik nap

Tizenöt nap van hátra.

Ma egész könnyen keltem..nem is volt vészes a nap sem..nagyon szép idő volt..úgy sajnálom, hogy nem tudok kimenni lovagolni..na mind1..már csak két és fél hét és itthon lesz a döglevény.. addig meg megcsinálok még mindent..talán holnap megérkeznek a lovaglónadrágjaim is..meg a csizmalehúzó..kíváncsi leszek jók lesznek e..aztán jövő héten meg jön egy takaró is..és meg lesz minden..kíváncsi leszek..:)

'ami érted úgy dobban..mint az erő mű ha robban..a szivárványon túl is te vagy az álmomban..'

2014. február 12., szerda

Visszaszámlálás huszonnegyedik nap

Tizenhat nap van hátra

Mai nap..elég fáradt voltam..vagyis nemtom.. de egész jó volt.. matek dolgozatom nagyon jó lett..igaz, németből igaz egyes lett, de már vannak mellette jobb jegyeim..fura, de megint van aki lökköd kicsit tovább.. kicsit talán könnyebb lesz így..de nem akarok semmi komolyabba bele menni..sem nem akarok a múlt után sírni megint..jelenbe élek megyek tovább..mindig. ma megkaptam az egyesületis kiskönyvemet, és nekiállhatok tanulni revre..kíváncsi leszek mi lesz belőle..


2014. február 11., kedd

Visszaszámlálás huszonharmadik nap

Tizenhét nap van hátra

Hát..nem jellemezném a napom..aludtam két órát és ez nem tett jót..régen voltam ennyire nagyon fáradt..de végtére is nem volt rossz.. hímezgetem a nyeregalátét másik felét, beszegtem egy munkatakarót és a hétvégére be akarom fejezni ezeket mind..rendeltem két lovaglónadrágot..és az mp5-öm szeretném elcserélni egy nyeregalátétre..kb így ennyi lenne amit most megemlítenék..
Múlt hetet nem fogom feltenni a büszkeségi listámra..sőt jobban sem lettem tőle..max picivel..de azért rendes volt attól a hülyétől, hogy megpróbált összerázni..sosem fogom tudni meghálálni..nah mind1.. köszönöm mindenkinek aki mellettem áll, akármennyire is ingatag és hisztérikus vagyok..és bármennyiszer esek el..és bármennyire nem tudom kezelni a mostani helyzetem..köszönöm!<3


2014. február 9., vasárnap

Visszaszámlálás huszonegyedik nap

Tizenkilenc nap van hátra

Voltam ma kint ma Napinál..hihetetlenül aranyos volt..még csak nem is evett addig míg babusgatta..csak bújt meg aranyosan állt..nem tudom, most érzem először, hogy talán hiányzok neki egy nagyon picit..:') Ő is nekem..már annyira várom, hogy végre itt legyen velem..hihetetlen lesz..de szeretném már.. talán az elkövetkező napok is úgy elrepülnek majd, mint az eddigiek..és akkor nem lesz semmi gond..holnap megyek lovaglónadrágot venni..ma meg munkatakarót csináltam Napocskára..aztán a hímzés másik oldalával is haladok már picit..talán jövő hétre az is meglesz..aztán még a bariszőrös szarnak is meg kell lennie..hát kíváncsi leszek na..
..azért alakulgat..
..kreativitás csodákra képes.. 
'Hidd el, hogy nem rosszból mondom neked, de ha minden napod ugyan az a monoton menet,
az évek csak telnek, de nem repülnek, a vágyaid veled együtt elmerülnek.'

2014. február 8., szombat

Visszaszámlálás huszadik nap

Húsz nap van hátra

Megyek dolgozok egyet, aztán alszok..holnap pedig irány Napi.<3

és kééész..

2014. február 7., péntek

Visszaszámlálás tuzenkilencedik nap

Huszonegy nap van hátra

Nos, mint a héten minden nap, ma is iszok egyet..holnap pedig..Robi megy haza..hát..sajnálom.. pár hónapig most tuti nem látom, de nem is baj..nagyon rá kell majd koncentrálnom a lovaglásra..és közben azért tanulni meg dolgozni sem ártana..mind1, nem adom fel, megy tovább..és meglesz..még ha semmi időm nem lesz és hulla leszek akkor is. végre itt lesz a lovam nekem..az a hatalmas szemtelen dög..akit én annyira szeretek.<3
esküszöm nagyobb megnyugvásom nem is lenne soha..imádom. és nap mint nap vele lenni..hihetetlen jó lesz..soha nem gondoltam, hogy ennyire jól fog jönni a dolog..és hogy talán picit jobbra fordulnak a dolgok.. azért néha picit lehet nekem is szerencsém..:)


2014. február 6., csütörtök

Visszaszámlálás tizennyolcadik nap

Huszonkét nap van hátra

A héten..kurvaszar napjaim voltak..de aztán rájöttem, hogy ha szar napom van akkor dobom a szarságot..és inkább király leszek.. így hát..nincs ma szar napom.. vettem tárolódobozt a lovas cuccaimnak, mire behozom a dögöt arra meglegyen minden, meg vettem gyógyiteát neki..talán jobb lesz tőle..igen lassan, de közeledik a nap, mikor behozom..esküszöm, már talán ezért is pörgetem ilyen gyorsan a napokat..
Várom a percet..mikor nyeregbe szállok és elindulok befelé..esküszöm, ha tehetném az addigi dolgokat átaludnám teljesen..


''Annyi mindent veszthetsz még el,
Ha a bentlakó félelmekkel
Nem tudsz mit kezdeni
Hát..kezd el őket le küzdeni."

2014. február 3., hétfő

Visszaszámlálás tizenötödik nap

Huszonöt nap van hátra..

Nagyon régen volt ilyen szar napom.. gondolkoztam, hogy rákenem valakire, és leteszem magamról a súlyt..és akkor bassza meg, megérdemli, hogy rákenem..de nem. nem mert én vagyok a hülye aki újra és újra megbízik az emberekben..pedig nagyon nem kéne.. nagyon ritka az aki megérdemli.. de leszarom..letehet padlóra..de fel fogok állni..nem fogok tudni ezer helyre megfelelni, és nem is akarok..nem akarom összetartani a dolgokat..dőljön össze az egész a picsába..és majd jobb lesz..nem..NEM érdekelnek a nyomorult bocsánakérések..ha nem baszol át, nem veszekedsz..nem kell bocsánatotkéni..ennyi. ha meg azt akarod, hogy job legyen, akkor tegyél érte..de nem, mert nem akarod, mert szarsz rá..és én is, mert én senkinek nem vagyok a papucsa..tudhatnád..nos..most megyek szétiszom magam..(megint).. a héten nem lesz olyan napom amikor nem leszek másnapos..és szarok rá..mert így jobb..és kész. és megkérek mindenkit, aki csak baszogatni hisztizni, meg átverni tud, maradjon jó messze, mert ezek után nagyon megbosszulom valakin, és az fájni fog.. nah mentem..puszi.


'Nem lehetsz mindig hibás..nyisd ki a szád..üvöltsd, hogy kapja be a világ.!!'
'Csak sírj..szenvedj ha élsz, küzdj hogyha fáj..harcolj ha félsz..jól tudod mit ér el, aki letérdel és imát morzsol a kezével. Ide más kell, ésszel meg erővel. Ne mond hogy megint félsz. Ne mond, hogy semmit nem érsz. Ne mond hogy feladod..ne mond azt, hogy nem a te harcod..!!
A szemed a pályán most te vagy a tét..mindent..mindent, csak MAGADÉRT.! Annyi hajtson ami megőrít..ha nem pusztít el MEGERŐSÍT.!'

2014. február 2., vasárnap

Visszaszámlálás tizennegyedik nap

Huszonhat nap van hátra..

Itt van február..végre..megy az idő..alig vártam már,h ezt írhassam.. egyszerűen azt akarom..akarom hogy ennek vége legyen..ez összedönt..úgy teljesen a padlóra..faszom kivan már konkrétan..mindenki csak veszekedni tud és hazudni..szeretem az embereket.. könyörgök..ha jó napot nem tudoktok, akkor legalább rosszat ne szerezzetek nekem..köszi. kurvára elegem van, hogy mikor végre jó napom lenne, jól el kell kúrni..és miért? mert nem bírja senki betartani a kibaszott ígéreteit..vagy ha mégis, akkor engem akar valami olyanra rávenni, amit nem akarok..ha nem akarom, akkor ha hisztizik az illető sem fogom akarni..világos? nem..akkor gyújtok gyertyát köcsög.