2013. június 3., hétfő

'Ha túl feszül a régi húr, ha elszakad, már nem zenél tovább..'

~Érezte, hogy ami előtte áll, az hosszú és nehéz út lesz. De tudta azt is, hogy lesz ereje ehhez az úthoz. Mert akivel nekiindult ennek az életnek az mellette haladt könnyű és nehéz időkben egyaránt.*



Lassan összeszedem magam. mindenki mindent a fejemhez vagdos..egyre többet borulok ki..nem-érdekel.. próbálkozni lehet, mert ennél jobban semmi nem tudja már elcseszni az életem. ez már csak az utolsó csapás ahhoz, hogy végleg magamba zárkózzak. ami nem is baj, legalább teljesen a lóra koncentrálok, és összekapom Őt és magamat is. ismét, megint csak egymás életét rakjuk rendbe, mint anno régen három éve. úgy érzem ez mindig is így lesz..míg csak világ a világ.
Eszméletlen rossz érzésem van még mindig, de már egyre mélyebbre süllyed. nem azt jelenti, hogy meghal. nem, ez azt jelenti, hogy teljesen elérzéketlenít, de így jobb is lesz. szeretlek szó nálam már semmit nem takar, csak egy szó..nagy űrrel mögötte. talán Napi az, aki felé ha használom, valamicske érzés társul hozzá, de másfelé egyáltalán. 
Eltöltöttem egy vicces de inkább hideg éjszakát sétálgatással és az exemmel..igazából nem volt rossz, csak hideg. semmit nem érzek már iránta, pár hónapja nem hittem volna, hogy valaha tudom ezt mondani, de ez az idő is eljött végre. talán rájöttem, hogy az életben vannak sokkal fontosabb dolgok is nála, csak a hülye rózsaszín ködtől nem láttam addig. tök olyan mint az összes többi fiú barátom, azon kívül, hogy picit többet tud rólam mint bárki. az meg igazából nemzavar mert nem veszek róla tudomást..
Titi nagyon jó helyre került, folyamatosan kapok róla információt, nagyon kedves a gazdája is és a lány is, aki rajta fog lovagolni. Nagyon hiányzik, de tudom, hogy tökéletes élete van...jobb mint itt volt.. :')

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése