2014. április 29., kedd

Elkezdtem itt vagyok, egy matthelyzetbe zárva.

Én már nemtom mi van velem..úgy szétestek a dolgok..olyan érzés, pont olyan mint mikor minden fát kivágnak, egy helyre dobálnak és elégetnek..kb ez ment végbe a fejembe gondolatok terén.
Nem tudok már mire mit reagálni..egyszer az a baj, hogy odamegyek, egyszer az hogy nem..egyszer le vagyok gyerekezve meg hülyézve, aztán meg baszogatva meg lekúrva mindenért..hát van erre nekem szükségem? kurvára de nincs.. van anyám, hogy neveljen, van legjobb barátom is, hogy picsánrúgjon, nem hiányzik még a folytonos baszogatás..arról meg nem tehetek ha valaki félre ismer..vegye a fáradtságot és ismerjen meg normálisan..utána lehet hisztizni..

2014. április 27., vasárnap

Nemtudom mi van velem.

Vettem egy kiskutyát, igen aranyos, egyre figyelmesebb, nagyon baba. Imádom.
1hét és rajtengedély..szépe ugrik már pályát..kíváncsi vagyok mi lesz..nekem még az elméletet tanulgatni kéne..és végig lovagolni a hetet..kíváncsi leszek, szerencsére csak szerdáig lesz suli..
barátom meg, nemtom..néha elég érdekes. miért nekem kéne mindent megtenni? nekem keresni folyton és stb..? fáradt vagyok, vizsgára készülök, ki vagyok miatta..kicsit meg lehetne érteni..lemegy ez a hét, elmúlik a vizsga, hazamegy a ló és minden jobb lesz..

2014. április 14., hétfő

Nem menekülök el, inkább elvérzem.

Szóval megvolt életem első versenye is. Nagyon pocsékul sikerült az egész, elbasztam és ennyi..de ma viszont nagyon szépen ment a ló, örültem is neki. Meg is dícsértem, igazából bárhogy megy nagyon szeretem.:)
Hát az életem másik fele..kb egy szenvedés az egész..KURVA szarul esik minden másnap végig hallgatni h nem bízik bennem, és h úgyis ott fogom hagyni pár hónap múlva mert megunom..meg mert mindenki úgy tett..hát én nem vagyok mindenki. és h miért pont Ő? hogy miért is? NEM TUDOM. talán mert ha bárki mást választottam volna túl egyszerű lenne, talán ha akárki más lenne, nem szenvednék vele ennyit..na pont EZÉRT. talán akkor nem kéne ennyi hisztit végighallgatnom..de akkor nem is ő lenne és nem is kellene.


2014. április 5., szombat

'félve hiszem ezért már, hogy jó az ami veled vár.'

Nem is értem mi van már vele, csak a vita meg a hiszti megy, és nem mondom, hogy mind más hibájából, mert én is elbasztam pár dolgot, de én egy idióta vagyok és kész..
beszéltem Robival, és közölte, hogy nem is érti miért ragaszkodok egy emberhez, hogy miért nem élvezem már..és miért kell annyira ragaszkodni..menjek el bulizni, kavarjak össze-vissza, ne hagyjam hogy a szívem megint eluralkodjon rajtam mert megint pofára fogok esni..és igen IGAZA van..pofára fogok esni, de nem akarom bántani azt az embert akit szeretek..egyszerűen nem megy. hogy miért? mert tudom jól, hogy amögött amit általánosságban mutat, ő egy olyan ember akit nagyon könnyen össze lehetne törni, és nem fogok senkit pofára ejteni..őt meg főleg nem. ha mégis rosszul ismertem meg és továbbra is ennyire ingadozó lesz, akkor meg hagyom a fenébe az egészet..én nem akarom azt hallgatni, hogy én egy hisztis picsa vagyok, és hogy neki van igaza..én ezt nem fogom eltűrni többet, egyszerűen nem és kész.minden dolog kompromisszumon alapul........