2013. június 9., vasárnap

Soha nem volt fontosabb az én boldogságom, mint az, hogy másokat boldognak tudjak..azt mondják, ez lesz a vesztem.

~Bármennyire szeretném, nem látom merre visz az út.

Rossz ember vagyok, igen.. egy darabig jó másokkal..és magammal..majd rájövök, hogy nem minden úgy megy, mint ahogy mennie kéne. mindig olyasvalakit szúrok ki, akit nem kéne.. hülye vagyok, erre mentség nincs. pont olyannal lettem megint túl jóba, akivel nem kellett volna. azt hittem, csak részemről van így..de sajnos nem. egyik 'exem'(P) tesója..ott kezdődik a probléma, hogy P még mindig próbálkozik..tesójával pont erről kezdtem el beszélgetni, hogy ezt hogy lehetne mellőzni meg ilyenek..2-3hete folyamatosan beszéltünk..éjjel nappal..és túl jóba lettünk..de nem fogom azt hagyni, hogy ő és a tesója miattam legyenek rosszba. ennyit nem ér ez az egész szar..nem vagyok szerelmes. csak tudnám szeretni ha lehetne..két külön dolog. de mivel meg sem fordult a fejemben, hogy P.-nek keresztbe tegyek, és még jobban összetörjem Őt, így inkább picit magam tettem tönkre megint és a tesóját..de tök mind1, úgy is 2 hónapon belül megy vissza franciába és Ő pont nem azaz ember, aki pár héten belül ne találna mást..nagyon aranyos és kedves ember..nagyon jól is néz ki..egy rossz szavam nem lehetne rá. csak ne így lenne.. így is túl sokáig mentem, ha P megtudja, így is gáz lesz belőle, de ez pedig lehetetlen..mert max tesója mondhatja el neki, Ő pedig megígérte, hogy nem fogja.. találkoztam vele tegnap, mondta, hogy beszélni szeretnék vele, 10perc lenne..le is jött.  megcsókolt...szemét voltam mert visszacsókoltam.. nem mondom hogy rossz volt, inkább fájdalmas..de az ő részéről is..tudta hogy mit fogok utána mondani, mert tudta, hogy nem akarok gondot kettőjük közt..és bárhogy alakítanánk, abból csak gond lenne..ezután 2évig úgysem lesz itthon, így lett a legjobb..van ismét egy jó barátom. :)



...elvesztem a reményt, mégis adj okot hogy ne tegyem. ha szar ember is voltam,nem ragadtam a mocsokban. rólam csak egy tiszta emlék marad majd a nyomomban. én nem adhatom még fel, talán majd a szív fogja és nem mentem el, csak már szarok rá a kínokra.!!..

2013. június 4., kedd

Az élet minden csatája arra jó, hogy tanuljunk valamit belőle, még azokból is, amelyeket elveszítünk.

Tegnap még bosszút akartál vagy megváltást, azt akartad, hogy telefonáljon, vagy azt, hogy reád szoruljon, vagy hogy vigyék börtönbe és végezzék ki. Tudod, amíg ilyesmit érzel, a másik a messzeségben örül. Addig még hatalma van fölötted. Amíg bosszúért kiáltasz, a másik kezeit dörzsöli, mert a bosszú az vágy is, a bosszú megkötöttség. De eljön egy nap, mikor felébredsz, szemed dörzsölöd, ásítsz, s egyszerre észreveszed, hogy már nem akarsz semmit. Nem bánod azt sem, ha szembejön az utcán. Ha telefonál, felelsz, ahogy illik. Ha látni akar, és muszáj találkozni vele, kérem, tessék. És mindez, belülről, egészen laza és őszinte, tudod... nincs többé semmi görcsös, semmi fájdalmas, semmi önkívületes az egészben. Mi történt? Nem érted. Már nem akarsz bosszút, nem... s megtudod, hogy ez az igazi bosszú, az egyetlen, a tökételes, az, hogy már nem akarsz semmit tőle, nem kívánsz neki rosszat, sem jót, nem tud többé fájdalmat szerezni neked.

Lehet, hogy beképzelt vagyok, meg nagyképű..és NEM ÉRDEKEL. jól érzem magam így.. zavar? akkor menj és te is csináld azt amit szeretnél! nincs szükségem senkire, aki átvert, becsapott, kinevetett vagy valaha is bántott. nem azt jelenti, hogy bántani fogok bárkit is. nem, én nem vagyok ilyen szemét. segítek akinek tudok, aki pedig nem hagyja, az segítsen saját magán. aki pedig bántani vagy ártani szeretne annak kívül tágasabb. nem vagyok kíváncsi senki képmutató szánalmas dolgaira. nekem is van saját életem, gondolom mindenkinek..így lehet azzal foglalkozni. nincs szükségem senki szeretetére, megvagyok én nélküle is. senkinek nem fogok könyörögni, hogy maradjon velem, mert ha nem akar akkor menjen csak..de utána ne jöjjön vissza sírva, hogy de mégis mellettem a helye, mert a számára fenntartott helyet arra már betölti az üresség pora, és arra a helyre vissza nem lehet jönni. úgyhogy jól gondolja meg mindenki, hogy velem vagy nélkülem, mert visszaút nincs. a második esély lehetősége elúszott. ugyan is aki igazán szeret nem fog elhagyni, aki pedig elhagy nem érdemli ki, azt hogy én igazán szeressem. mindenkinek segítek ha tudok, minden barátom számíthat rám. addig a bizonyos pontig, míg ezt ugyan úgy viszonzásképp is megkapom. nem játszok többet egyoldalú játékot. értelmetlen.haszontalan.pazarló. és szívszaggató.. 


But even if the stars and moon collide, I never want you back to in my life..!

2013. június 3., hétfő

'Ha túl feszül a régi húr, ha elszakad, már nem zenél tovább..'

~Érezte, hogy ami előtte áll, az hosszú és nehéz út lesz. De tudta azt is, hogy lesz ereje ehhez az úthoz. Mert akivel nekiindult ennek az életnek az mellette haladt könnyű és nehéz időkben egyaránt.*



Lassan összeszedem magam. mindenki mindent a fejemhez vagdos..egyre többet borulok ki..nem-érdekel.. próbálkozni lehet, mert ennél jobban semmi nem tudja már elcseszni az életem. ez már csak az utolsó csapás ahhoz, hogy végleg magamba zárkózzak. ami nem is baj, legalább teljesen a lóra koncentrálok, és összekapom Őt és magamat is. ismét, megint csak egymás életét rakjuk rendbe, mint anno régen három éve. úgy érzem ez mindig is így lesz..míg csak világ a világ.
Eszméletlen rossz érzésem van még mindig, de már egyre mélyebbre süllyed. nem azt jelenti, hogy meghal. nem, ez azt jelenti, hogy teljesen elérzéketlenít, de így jobb is lesz. szeretlek szó nálam már semmit nem takar, csak egy szó..nagy űrrel mögötte. talán Napi az, aki felé ha használom, valamicske érzés társul hozzá, de másfelé egyáltalán. 
Eltöltöttem egy vicces de inkább hideg éjszakát sétálgatással és az exemmel..igazából nem volt rossz, csak hideg. semmit nem érzek már iránta, pár hónapja nem hittem volna, hogy valaha tudom ezt mondani, de ez az idő is eljött végre. talán rájöttem, hogy az életben vannak sokkal fontosabb dolgok is nála, csak a hülye rózsaszín ködtől nem láttam addig. tök olyan mint az összes többi fiú barátom, azon kívül, hogy picit többet tud rólam mint bárki. az meg igazából nemzavar mert nem veszek róla tudomást..
Titi nagyon jó helyre került, folyamatosan kapok róla információt, nagyon kedves a gazdája is és a lány is, aki rajta fog lovagolni. Nagyon hiányzik, de tudom, hogy tökéletes élete van...jobb mint itt volt.. :')