2014. június 14., szombat

Régen írtam..lassan beköszönt a nyár..

Június 14.-e van szombat...a nap süt..a szél fúj..23fok van...vége a tanításnak, az elkövethekő két hétben nyári gyakorlaton leszek..úgy kívánom, mint púpot a hátamra, de muszáj..
Lovaim megvannak, kicsivel is egész szépen haladunk..most valami felvágta a lábát és eléggé félek, hogy nagyobb baja lett..de a doki majd megnézi talán még a napokban. Napi beketyózott és folyton a Őt kergeti, nem tudom mi van vele, megártott neki a meleg talán..nagyon abbahagyhatná, mert kezd idegesíteni.
Hát..magánélet..ennél bonyolultabb még sosem volt..nem is értem, hogy tudtam ennyi hülye közül pont Őt kiválasztani..de, igazából valamilyen szinten tudom. azért, mert tud nagyon aranyos, kedves,bújós, őszinte, szerethető és korrekt lenni. de csak akkor, ha akar.alapjáraton sajnos magából indul ki..szerintem fele dolgot nem hisz el, amit mondok, ami nagyon sajnálatos, mert ugye mindenki azt feltételezi a másikról, amit ő tesz vele..elgondolkodtató tényező sajnos. de ez TÉNY. és bármi van, ha az én hibám, ha nem, minidg én szívom meg, nem bírja magára vállalni a felelősséget, egyszerűen nem tud magába nézni. talán idővel változik..