2014. március 27., csütörtök

Irány az összevisszaságban.

Még mindig össze-vissza vagyunk..majd lesz valami..
Neki állok a lóval egyedül ugrani mert edzővel borzalmas, egyszerűen egyedül jobb és kész..:)


2014. március 23., vasárnap

'látom van valami ami a szívedet nyomja, tudom az élet súlya, tudom a világ gondja..'

Franc se tudja mit kezdjek már ezzel az egész helyzettel..egyik nap minden szép meg jó és sötöbö, másik nap meg hiszti.. és ezt így felváltva..nemtom mire jó ez az egész.. néha kb fel tudnám rugdalni de úgy istenigazán.. aztán meg nemtom..csak úgy megölelgetném olyan aranyos.. néha így elgondolkodok rajta h én is egy fasz vagyok vele, de attól függetlenül nem lehetek minden hülyeségért én a hibás..
Napival meg szenvedtem ma egy órát h 3 kurva rúdon átmenjen.-.-

2014. március 18., kedd

Az életem nem egyszerűen bonyolult, hanem idegesítően.

Telefonom beleesett a vízbe és nem volt hajlandó tölteni egy hétig..most felvette a töltést, úgyhogy remélem helyrejön egészen.. nagyon boldog lennék tőle..nincs kedvem arra pénzt kiszórni már..
Hát Vele nemtom milesz..elég lépő tempóban haladunk..vagyis hát egyhelyben állunk kb..fura az egész ember..olyan nemtom, bírom meg minden..de ez sok idő..nem fogom sem siettetni, sem én tenni felé lépést..tegye ő ha bármit akar..senkire nem fogok rámászni, nem stílusom..majd meglátjuk mi lesz vele..
Napi egyre szebben dolgozik, imádom a fejét, annyira aranyos, a végta ami még kicsit húzós, de majd alakul..:)

2014. március 13., csütörtök

Megfogadtam, hogy élni fogok. Akkor is, ha félek, vagy mások félnek tőlem. Nem érdekel, mi történik, mert egyszer vége lesz mindenképp. Akkor is, ha jó vagy és jót csinálsz.

Nemtudom mit tegyek..bent rekedtem a saját idióta világomba két dolog közt, az egyik a félelem, hogy megint pofára esek..a másik meg az, hogy ezt hagyjam a francba és lépjek tovább.. egyszerűen nem tudom, nem lehet kiigazodni az egészen, még magamon sem tudok, ami vicc..
Szegény lovat is néha gondok elé állítóm, mikor nem tudom eldönteni mit akarok.. szegényemet meg csak rángatom ide-oda..full szar lehet neki..mind1, majd valamit kitalálok.. kis szerelmem meg tűr.<3


2014. március 6., csütörtök

Az élet nem garanciával jön.

Egész jó nap volt, Napi szépen dolgozott..nagyon szeretem ezt a kis dögöt..sajnos van a nyakán egy púp, ami nem megy le..így dokit hívok hozzá, remélem ad rá valami szart..aztán jobb lesz, vagy nemtom..
hát életem másik fele elég érdekes..furcsák az emberek..egyszer kedvesek, aztán furák, majd megsértődnek..és megint mintha misem történt volna..kikészítő..:D

lovagolj díjlovas feladatot..a cél adott..:D

2014. március 3., hétfő

Bármit simán elbaszok..asszem.

Ma simán elaludtam..úgyhogy itthon maradtam..délelőttöt végig aludtam meg pihentem, aztán most tanulok kicsit.. asszem megbántottam valakit, akit nem kellett volna, na mind1, ha majd akar valamit ír..
Meg volt az első ugró edzésünk is hétvégén, hát nekem valami borzalmasan ment, nos mind1, majd lesz valami, van még pár hetünk..ma megpróbálok kimenni terepre, remélem nem szakad a fejemre az ég, ha igen az eléggé gáz lesz..mind1, Napii.<3